Retururi de produse

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
- se face o cerere de retur

- in sectiunea Contul dumneavoastra se intra in COMENZILE MELE, in dreptul facturii se apasa + si butonul detalii. Factura va aparea detaliata, se marcheaza produsul ce se doreste a fi returnat, se adauga explicatia si apoi se apasa butonul Creati un bon de retur.

- in urma cererii veti primi un numar de retur - numar RMA in termen de 48 ore (zile lucratoare). In sectiunea Contul dumneavoastra se intra in Comenzile mele, Returnări. De aici se poate tiparii Bonul de returnare in urma acceptarii de catre electronic-market.ro

In ambele cazuri - returnarea produsului direct la sediul electronic-market.ro sau prin curierat rapid - este obligatorie prezentarea Numarului RMA.

 

Schimbarea produselor cu display LCD ce prezinta pixeli inactivi

Pentru produsele display LCD, electronic-market.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita inlocuirea cu un alt produs, in situatia in care pentru produsul achizitionat numarul de pixeli inactivi este mai mare decat 1. Solicitarea de schimbare trebuie facuta in maxim 24 de ore de la data achizitiei.

 

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de electronic-market.ro.

 

- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul electronic-market.ro sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

 

- Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de electronic-market.ro.

 

- Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service electronic-market.ro daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie electronic-market.ro. ( vezi aici detalii)
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.